Produkter för couscous ris (4)

Sojamjöl

Sojamjöl

Begärda artiklar i standardresultat Utseende Ljusgul till ljusbrun Överensstämmer Råprotein 46% min 46.15% Råfett 1.0% min 1.10% Råfiber 3.0% max 2.20% Fukt 10 % max 8.22% Kalcium 0.20% Fosfor 0.65% Totala aminosyror 4.50% Totalt smältbara näringsämnen 73% min 78.00%
Sesamfrön

Sesamfrön

Sesamfrön är en mångsidig ingrediens som finns i en rad färger, inklusive vit, brun, svart, röd och gul. Dessa frön är avskalade för att ta bort den svarta huden innan de förpackas, där mörkare frön erbjuder mest smak. Sesamfrön har en nötaktig, frisk smak som exploderar i munnen, och används vanligtvis som ett topping för bröd och bullar. De strös också över sallader och wokade rätter i asiatisk matlagning. Malda sesam är huvudingrediensen i Tahini, en baspaste i Mellanöstern, och används i fröbarer, kycklingrätter och rätter med ris.
Korianderfrön

Korianderfrön

Korianderfrön är en globalt älskad krydda, näst efter peppar när det gäller användning. Dessa frön odlas och bearbetas världen över, där Egypten är en stor producent. Korianderfrön erbjuder en varm, mustig och aromatisk smak som oftast används i mald form. De är en hörnsten i indisk matlagning, där de tillför en touch av sötma och kryddighet till rätter. I indonesisk matlagning används koriander i tempeh-recept och bönrätter. Fröna lyfter kålen, majs, chutneys och relisher, och används också för grönsaksinläggningar, vilket gör dem till ett mångsidigt tillskott i varje kök.
Vete kli

Vete kli

Fri från melamin Lämplig för djurfoder Lämplig för mänsklig konsumtion Fri från konstiga lukter och levande insekter.